top of page
Varol Report

Müsavat Dervişoğlu, Meclis Grubu konuşmasında ip fırlattı!



İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Dervişoğlu'nun gündeminde, Devlet Bahçeli'nin Öcalan çağrısı vardı. Dervişoğlu, Meclis Grubu konuşmasında ip fırlatarak "Türk milletinin hayallerini astın, bu büyük milletin geleceğinizi kastettiniz. Al şimdi bu ipi başucuna as!" dedi. Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti grubunda Dervişoğlu'nun kürsüden fırlattığı ipi odasına asmak için İYİ Parti'den istediği öğrenildi.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, teröristbaşı Abdullah Öcalan için "Meclis'e gelsin DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun." çağrısına tepki gösterdi. Dervişoğlu "Bu ülkenin geleceğini, milletin istikbalini, devletin bekasını Devlet Bahçeli'ye karşı savunacak olmak rüyamda bile görebileceğim bir şey değil." dedi.

 

Bahçeli İyi Parti’den ipi istedi

 

Dervişoğlu'nun attığı iple ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgiye göre MHP lideri Devlet Bahçeli o ipi istedi ve odasına asacağına dair bilgi verildi.


Comentarios


Copyright©
bottom of page